2013. április 9., kedd

Solus - Years of Wandering, Compilation of the early recordings (2013)

A Magyar Solus már jó ideje az egyik kedvenc zenekarom. Amikor lehetőségem nyílt rá, hogy beszerezzem ezt a két CD-s összeállítást nem gondolkodtam sokáig. A Nihil Interit Records által 33 példányban kiadott anyag egyszerű, de igényes formát kapott.

Mivel az összeállítás eddig két kiadatlan track-et is tartalmaz ezért ejtek róluk néhány szót. Ezek közül az első a "Beyond The Gates...". Félelmetes, ahogy ez a dal elkezdődik. Rögtön olyan atmoszférát teremt, amitől az embernek az az érzése támad, hogy most szakad le az ég. Vészjósló szimfónia. Erős és magával ragadó. Emiatt az egy dal miatt már megérte megvennem ezt az anyagot. (azért a többi dalról se feledkezzünk el) Mert ezt hallani kell !

A második a "Levitation" ami egy közel 15 perces dark ambient tétel. Nincsen túlbonyolítva, de erre nem is lett volna szükség. Hiszen a dark ambient hipnotikus ereje ezáltal elveszett volna. Az első 10 perc nyugodtan telik el, ami után a záró négy percben teljesedik ki az ami eddig a nyugalom álarca mögött rejtőzött.
---

The Hungarian Solus has long been one of my favorite bands. When I got the opportunity to obtain the this two-CD compiled does not thinking for a long time. The Nihil Interit Records by 33 copies of material published simple, but it received an consuming form.

Since the compilation of two previously unreleased tracks also include a few words about them hunt. The first of these is the "Beyond The Gates ...". Awesome as this song starts. Immediately create an ambience that makes an impression on people, that we break down the sky. Sinister symphonies. Strong and captivating. For this reason, a song is worth it to buy it because of this material. (The other song I do not forget) I need to hear this!

The second is the "Levitation" which is a nearly 15-minute dark ambient batch. There is no exaggeration, because of its simplicity was good. But I did not have to have a cavalcade of sounds, because with the dark ambient hypnotic power would have been lost. The first 10 minutes feel free elapse after which the final four minutes, culminating in what has been hidden behind a mask of calm.


Disc I

1.Eternal Tears of Moon - Night Oblivion Demo,2010
2.Örök Átok - Screams from the Silent Forest Ep, 2009
3.Rogus - Screams from the Silent Forest Ep, 2009
4.Forgotten Visions - Forgotten Visions Demo,2011
5.Obsessed by Lost Memories - Forgotten Visions Demo,2011

Disc II

1.Shadows Behind Us - Cursed Woods Demo,2013
2.Nightspirit - Forgotten Visions Demo,2011
3.On Overgrown Paths - International Black Scene Vol.1 Split,2010
4.Beyond the Gates ... - still unreleased bonus track
5.Levitation - still unreleased bonus track

D - all instruments and vocals
Layout by Patrik (Sinful Eternity)
Nihil Interit Records 2013 - 33 Copies

Solus

Nihil Interit Records

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése