2013. április 2., kedd

Crucifiction - Portals to the Beyond (2010)

Dimenziókon és világokon túli időtlen borzalom szabadul el a Görög death metal horda lemezén. A dalok erősen felidézik a stílus múltját miközben a jelen hatásai is érződnek rajta. (itt természetesen az elmúlt néhány évre gondoltam). Súlyos szerzemények a szférák pokoli sikolyaival.

Kiemelném azt a tényt, hogy a zenekar dalszövegeire hatást gyakorolt Howard Phillips Lovecraft is. Ez számomra erős pozitívum. Ugyanis úgy tűnik, mintha a horrorfilmeken és a metálon kívül nem kapná meg az őt megillető elismerést a szerző. Ez igen szomorú tekintve azt, hogy milyen hatást gyakorolt az irodalom árnyaltabb irányzataira beleértve ebbe sci-fi műfaját is.
---
Dimensions and worlds beyond the timeless horror unleashed a horde of Greek death metal album. The songs are strongly evoke the style of the past while these effects are felt in it. (of course, in the last few years thought). Serious songs infernal screams of the spheres.

Point out the fact that the band is influenced lyrics Howard Phillips Lovecraft as well. This is a strong positive for me. In fact, it seems as if the outside of the metal genre and horror films would not receive its due recognition to the author. This is very sad considering that the impact of the refined trends in literature including the sci-fi genre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése