2013. április 13., szombat

Funereum - Re-Velatio Demo (1996)

Az első dal a Great Silver Eye érdekesen kezdődik. A ritmust a gitárok széttörik/megtörik. Itt jelenik meg először a szinti hangjai is. A kaotikusnak tűnő, formáját bontott death/doom azonban a nyugodtabb dallamoknak adja át a helyet. A második tétel a Re-Velatio. A demó címadó instrumentális szerzeménye. A következő Moonless Night-ban is felfedezhetők még a hirtelen váltások, de itt is ugyanaz a helyzet, mint az első dalnál. A rövid akusztikus darab a Black Silence után az Of an Endless Farewell folytatja. Majd a Time Will Cure Me következik, itt ismét az akusztikus gitár kap egy kis főszerepet a női vokállal együtt. Mellettük szolidan megszólal a hegedű is. Az utolsó dal a Dreaming of Eternal Sadness. Halkan kezdődik el, majd teljes erejében hozza el a nyugtatólag ható death/doom harmóniáját. Ez a nyugodtabb kezdés némileg felgyorsul a folytatásban, de itt sem az őrült száguldás a jellemző. Egy tökéletes zárása a demónak ez a dal.

Az olasz csapat 1996-os demója kifejezetten jóra sikerült. Változatos anyag lett. Sokszor fogom még hallgatni az már biztos.
---
The first song of the Great Silver Eye interesting start. The rhythm of the guitar is shattered / breaks. Here appears the first time the synth sounds. The chaotic, broken down form of death / doom, however, the quieter melodies give way. The second movement of the Re-Velatio. The demo titled instrumental compositions. The next Moonless Night can also be observed in the sudden changes, but the situation is the same as the first song. The short acoustic piece, the Black Silence Of An Endless Farewell continues. Time Will Cure Me then follows again in the acoustic guitar gets a major role along with the female vocals. Next to them is muted sounds of the violin. The Last Song of Dreaming of Eternal Sadness Starts quietly, then brings the full power of calming in death / doom harmony. This relaxed start to jump slightly faster, but not in the mad rush to the typical. A perfect closing to this song demo.

The Italian team of the 1996 demo was especially good. Variety of materials have. Many times have I heard that's for sure.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése