2013. február 18., hétfő

Witcher/Velm - Keresztúton/Földek Split (2012)

Két Magyar csapat megosztott anyaga az underground zenei világból.

Witcher : Végre elhozta a dal azt a billentyűs játékot amire már vártam. A pozitív változást. Továbbra is az egyszerűbb dallamvezetést hallani, de az atmoszféra itt már jóval erősebb. Ennek kifejezetten örülök. A "Keresztúton" egy korrekt módon összerakott dal lett amiben érezni, hogy a csapat csak erősebb lesz az idővel.

Velm : A  zenekar számomra ezidáig ismeretlen volt. Ez a split nagyon jó ötlet volt, mert így hallhattam egy lenyűgöző dalt (Földek) a csapattól. És az már biztos, hogy ettől kezdve figyelemmel fogom őket kísérni, ahogy csak tudom.

---
Hungary made ​​two teams split the underground music world.

Witcher: finally brought the game with the keyboard you've been waiting for. The positive change. Continues to lead the simple melody to hear, but the atmosphere here is much more powerful. This is highly welcome. The "Keresztúton" is a correct way to feel which has been put together with the team only becomes stronger with time.

Velm: The band was unknown to me so far. This split is a good idea. Because I could hear an amazing song (Földek) to the team. And for sure, that I will henceforth subject them to follow as I can.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése