2013. július 28., vasárnap

Wintenkanten/Landetrutter

Wintenkanten - Cosmossolder in den Blacken

Mann Unden, a három dalt tartalmazó anyagról a bandcamp oldalon ezzel a szerzeménnyel lehet találkozni. Az általam ismert dalokhoz képest jóval nyersebb, de ennek az oka az lehet , hogy egy korai Wintenkanten darabról van szó. Ettől függetlenül jó lett a Mann Unden.

Landetrutter - Haufen Land

Két dalt lehet a bandcamp oldalon meghallgatni az albumról. A Kildener Scumme-t és a Hund des Soll-t. A két dal minimalista black metal, de így a legjobb. A Wintenkanten kompozíciókhoz hasonlóak a tételek, mégis sötétebb hangulattal rendelkeznek. 

http://wintenkanten.bandcamp.com/album/cosmossolder-in-den-blacken

http://wintenkanten.blogspot.hu/

http://wintenkanten.bandcamp.com/album/landetrutter-haufen-land-album

Wintenkanten - Cosmossolder in den Blacken

Mann Unden, material containing the three songs the bandcamp site with the collective works can encounter. Compared to the songs that I know much rougher, but the reason for this may be that it is an early piece Wintenkanten. Nevertheless, a good one, Mann Unden.

Landetrutter - Haufen Land

Two songs to the bandcamp page to listen to the album. The Kildener Scumme, and the Hund des Soll. The two songs are minimalist black metal, but it's the best. The Wintenkanten compositions similar to those items, they have a darker atmosphere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése