2013. május 11., szombat

The Howling Void - Runa EP (2013)

A facebook-os oldalon Ryan már korábban jelezte, hogy az eddig megszokottaktól eltérő anyagot fog kiadni. Hát igen, volt is ok, hogy csodálkozzon az ember.

Az első dal az "Irminsûl" hirtelen, minden előjel nélkül kezdődik el olyan erővel, hogy még én is meglepődtem. A gitárok hangja a black metal-ra emlékeztet. Ez már tényleg mesze áll attól amit eddig megszoktam, de nincs ok panaszra. És ez a folkos atmoszféra egyszerűen gyönyörű. Mintha a Dead Can Dance írt volna egy dalt a fémzene jegyében. Nagy a változás az eddig ismert dalokhoz képest, de ez a szimfonikus csoda lenyűgöző. Nem lehet nem szeretni. A második tétel a "Nine Nights" a már megismert új zenei világot hozza el. Ugyan olyan minőségben.

Meglepő, szokatlan, de minőségi anyag lett a Runa Ep.
---
A Facebook page, Ryan has already indicated that prevail in so far different matter will be issued. Well, yes, there was also reason to be surprised the people

The first song is "Irminsul" all of a sudden, it starts with a force without any sign that even I was surprised. The guitar sound reminds me of the black metal. It really depends what you are lacking far been used to it, but there's no reason to complain. And this is simply gorgeous folky atmosphere. If the than Dead Can Dance had written a song about metal music in mind. The big difference with the known songs, but it's a impressive symphonic wonder. You can not not love. The second lot in the "Nine Nights" has been known to bring a new world of music. The same quality.

It is surprising, unusual, but the quality of material was Runa Ep.

bandcamp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése