2012. november 24., szombat

Neokhrome - Perihelion (2012)

Kezdjük ott, hogy meg se tudok szólalni. Mert egy olyan lemezt hallottam amivel ritkán találkozom. Főleg ha Magyarországról van szó. Igen, mivel itthon a silány és szemétre való bandákat pénzelik míg azok akik tényleg tudnak a háttérbe szorulnak. De vannak akik ebben az állóvízben is olyan produktummal jelentkeznek, hogy eláll az ember szava. Ezt bizonyítja nekünk a kisebb névváltáson átesett  csapat és az albumuk a "Perihelion". Első hallásra észrevenni azt, hogy ez a  black/death metal lemez nem egy hétköznapi dallistával ellátott anyag lett. A csapat  a CD szerint most három emberből áll , akik egy olyan végtelen világot tárnak elénk egy végleges anyagba zárva, hogy sokáig a hatása alatt marad az aki meghallgatja. Színes, változatos, erőtől duzzadó kozmikus csapás. Végtelen és magával ragadó, mint a minket körülvevő univerzum. Nem kétséges, hogy az idei év egyik leghúzósabb albuma született meg, ami még nemzetközi szinten is keményen megállná a helyét.

Nem utolsó sorban meg kell említeni a CD külalakjáért felelős alkotó Hjules nevét is, aki többek közt a szintén magyar death metál csapat a Gutted legutóbbi lemezénél is dolgozott és az ő keze munkája található rajta.

http://www.neochrome.hu/

http://www.facebook.com/Neokhrome

http://www.hjules.com/

---
To begin with, I can not even speak. Because I heard a record which is rare. Especially when it comes from Hungary. Yes, because of the poor at home and throw in gangs because they funded while those who are really able to be relegated. But there are some who are still in the water, so productions appear to waive one vote. This proves we have undergone a minor name change to the team and the album "Perihelion". First hearing to notice that this is a black / death metal plate is not an ordinary material was a list of songs. The team from the CD, it now consists of three people who are in a world of infinite limit us to a final document is closed, it will remain a long time under the influence of the one who listens. Colourful, diversity, exuberant cosmic calamity. Infinite and captivating as the universe around us. There is no doubt that one of the strongest albums of the year you were born, which is still hard at international level would be proud of.

Last but not least it should be mentioned that the CD is responsible for design of components Hjules name, who among other things also the hungarian death metal disc of the team to the last Gutted and worked on it in his handiwork.


http://www.neochrome.hu/

http://www.facebook.com/Neokhrome

http://www.hjules.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése