2010. szeptember 20., hétfő

Posthum - .Posthum (2009)


Végre erről a lemezről írok már néhány sort.Hiszen számomra az idei év egyik kedvence lett annak ellenére,hogy az album tavalyi.
A zenekar még 2004-ben norvégiában alakult és a 2005-ös demó után 4 évvel jelent meg a .Posthum című nagylemezük.

A Horns Awaken adja meg a kezdő lökést amit a Goddles a lemez egyik legjobb dala követ.Kétségünk se lehet arról,hogy egy tökéletes black metál lemezzel van dolgunk.

Számomra a Sacrificed lett a Posthum tételek közül a legnagyob kedvenc.Nem mintha a többi dal nem lenne említésre való.De amit ebben a darabban hallottam rögtön lenyűgözött.Egy hegedű és akkusztikus gitár páros vezeti be a dalt ami elsőre megragad az ember fülében.Ezt követően lép be a zenekar megtartva és követve a két hangszer duóját.És ez dallam köszön vissza,hogy lezárja a Sacrificed-et.Egy harmonikus keretet adva így a dalnak.

A Posthum-nak sikerült megtalálni azt az arany középutat ahol a black metál és a dallamok(ballada itt nincs !) nem mennek egymás rovására.Hanem inkább kiegészítik és erősítik egymást.
------------------------------------------
At last I write about this album has a few lines.After all, for me this year has been one of the favorite despite the fact that the album last year.

The band still in 2004 in Norwayfounded in 2005 and the demo, after 4 years appeared. Posthum's album.

For me, the Sacrifice was one of the largest lots in the Posthum favorite.Not that the other songs are not to be mentioned.But what I heard in this piece immediately impressed.Even a violin and acoustic guitar introduces the song, which first grabs the man's ears.Then enter the following bands and keeping the two instruments was twofold.And it's hello tune back in to close the Sacrifice, et.Thus providing a framework for a harmonious song.

The Posthum has managed to find a middle ground where the gold and black metal tunes (ballads are not!) Do not go at the expense of another.But rather complement and reinforce each other.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése