2013. március 5., kedd

Altaar - Altaar (2013)

Funeral doom/drone muzsika a Norvégoktól, de itt a durva stílus behatárolásnál jóval színesebb dologról van szó.Ugyanis a black metal és a dark ambient is jelen van a csapat azonos című lemezén. Persze nem olyan direkt módon, mint
gondolnánk. A különböző stíluselemek itt egymásba fonódnak, melyek külön-külön vagy épp együttesen a felszínre törve teszik ki azt ami végül egy nagy egésszé alakul.

Személy szerint érdeklődve álltam neki az album hallgatásának. Aminek a végén egy súlyos és gazdag zene világ bontakozott előttem.
---
Funeral doom / drone music from the Norwegian, but here's a rough determination is much more colorful styles is going on. In fact, the black metal and dark ambient is present in the disk group with same title. Of course not as directly as an we think. The different style elements are interlinked, which separately or together with the surface just broken to expose a large integer which eventually develops.

Personally, I was intrigued him listening to the album. As soon as the end of a severe and rich musical world unfolded before me.

https://www.facebook.com/altaarnorway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése