2012. július 22., vasárnap

Vrag - Öröktéli Éjszakák Demo (2012)

Az egy emberes magyar (Szombathelyi) zenekar azaz Neubauer Roland ismét jelentkezett. Az Avarkoporsó demója után itt vannak a következő demó dalai.

Míg az Avarkoporsó demó dalaival az őszi erdőt járhattuk be bánattal telve és az élettől búcsúzva, addig az idei demó dalai már komorabb hangot ütnek meg. Az örök tél kíméletlen világa tükröződik vissza. A halál fagyos birodalma tárul elénk. A hangulat és a szövegek is komorabb hangot ütnek meg. Ami az Avarkoporsó után egy tényleges folytatásként tudható be, hiszen az őszi képek után a tél hóval fedett tájai uralkodnak.

Az Avarkoporsó-hoz hasonlóan ez a demó is jól összerakott dalokat rejt magában. Ajánlott.
---
The one-man Hungarian (Szombathely) band that is Neubauer Roland once again occurred. The Avar Coffin demo after demo songs here are the following.

While the Avarkoporsó demo songs of the autumn forest to walk in full of sorrow and farewell from life, until this year's demo songs have hit a more somber tone. The ruthless world of eternal winter is reflected back. In the frozen realm of death unfolds before you. The mood is somber voice and the lyrics strike. As for the Avarkoporsó as a continuation after a physical due to the images since the autumn, after the winter snow-covered landscapes dominate.

The Avarkoporsó, similar to this demo is fraught with well constructed songs. Recommended.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése