2012. július 9., hétfő

Eye of Solitude - Sui Caedere (2012)

Death/Doom az Egyesült Királyságból. A lemez 72 perce alatt olyan mélységekbe viszik a dalok az embert amik tényleg nyomot hagynak maguk után. Nem túlzás azt állítani, hogy az album egyes pillanatai a funeral doom-ban is megállnák a helyüket, mert olyan kilátástalanságot árasztanak magukból. Nem mellesleg az a nagyon lassú tempó is felüti a fejét ezek mellett.

 Az énekes, Daniel Neagoe teljesítményére sem lehet igazán panasz. Egyedül egy lehet zavaró, hogy az érzések nem jönnek át 100%-ban. Mivel a klasszikus death metalra jellemző hörgésből többet kapunk.
---
Death / Doom the United Kingdom. The album is 72 minutes of the songs carry deep into the man that really leave their mark behind. It is no exaggeration to say that some of the moments of the funeral doom album was also sustain their position, because hopelessness in their sheds themselves. Not incidentally, the very slow pace also appear next to their head.

 The vocalist, Daniel Neagoe performance can be truly worried. Only one can be confusing to the feelings do not come through 100%.Since the the characteristics classic death metal growls out more is obtained.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése