2013. január 19., szombat

Thaddaeus

Atmoszférikus funeral doom Ausztráliából. A csapatról eddig még nem hallottam, de mivel az országból már ismerek funeral doom bandát, így kíváncsi voltam arra, hogy van e még értékelhető produktum náluk.

A funeral doom dalok mellet a diszkográfiában a dark ambient is helyett kapott, bár ezek számomra nem bírnak értékkel. Feleslegesnek tartom őket. Ettől függetlenül a fő irányvonal nagyon is jó.

A két linken infót és zenét találtok. Ajánlott ránézni az oldalra,mert nem csak meghallgatni tudjátok a feltüntetett dalokat.

http://thaddaeusband.bandcamp.com/album/the-aeneid

http://thaddaeus.com.au/

---
Atmospheric funeral doom from Australia. The team has not yet been heard, but in view of the funeral doom band already know, so I was curious to intellectual product is still valuable for them.

The funeral doom songs next to the discography of dark ambient is received instead, though they are not of value to me. I find them superfluous. Nevertheless, the main trend is also very good.

The two links to music and find info. It is recommended to look at the page, as shown not only to listen to the songs you know.

http://thaddaeusband.bandcamp.com/album/the-aeneid

http://thaddaeus.com.au/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése