2012. november 7., szerda

Witcher - Néma Gyász EP (2012)


Nem is olyan rég jelent meg a magyar Witcher kiadványa a Néma Gyász EP. Mivel már ismertem és kedveltem a két fős zenekart így kíváncsi is voltam a végeredményre.

Az intró után két dalt hallhatunk amik viszik tovább a Witcher-re eddig jellemző vonásokat. A pozitívum már ott észlelhető, hogy a két dal rövidebb lett. Mivel 12-13 perc helyett 7-9 perc is tökéletesen vissza adta azt amit az alkotói meg akartak valósítani. A szinkron a gitár és billentyűs hangszer között tökéletes egészet alkot. A záró instrumentális tételt én egy hosszabb outro-ként fogtam fel és ez legyen az én hibám. Roland továbbra is hozza a remény nélküli világ szavait. Bár a gitár játék lehetett volna színesebb is. De hatalmas problémáim így se adódtak. Vártam némi változásra Karola billentyűs játékában, de ő továbbra is az egyszerűbb motívumokban gondolkodik. Ami néha pont úgy jó, ahogy van,. De egy kis virtuozitás feldobta volna az összképet is.

A hibái ellenére egy nagyon is kellemes dallamokban gazdag Ep született meg.

Az Ep- itt találod meg, a kiadvány kiadójánál:
http://rottencrowz.blogspot.hu/2012/10/out-now-witcher-nema-gyasz-ep.html

---
Not so long ago entered the Hungarian Witcher publication of  Néma Gyász EP. Since I already knew and liked the two-person band so I was curious about the outcome.

After the intro, you can hear two songs that are carried forward from the Witcher has distinctive characteristics. The positive point is there seen that the two songs are shorter. Since 12 to 13 minutes instead of 7-9 minutes is perfect for what it was back to the creators wanted to achieve. Synchronous of the guitar and keyboards in a perfect whole. The final lot on a long instrumental outro, and as I realized it must be my fault. Roland's words continue to a hopeless world. Although the guitar could have been even more colorful. But not so great problems arose. I expected some change in Karola keyboard playing, but she continued to think in a simpler motive. Point which sometimes is the best as is. I threw a bit of virtuosity have the whole picture as well.

Despite the flaws in a very nice rich tone Ep born.

The EP can be found here, in the publication imprint:
http://rottencrowz.blogspot.hu/2012/10/out-now-witcher-nema-gyasz-ep.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése