2010. február 8., hétfő

Von-Old school black metal :


A Von-t 1989-ben alapította San Fransiscoban Goat (ekkor használja a Von álnevet) és Snake.Az akkori basszusgitáros neve nem ismert.A zenekart el is hagyta 1990-ben.Kill 1991 elején csatlakozott a csapathoz, és a trió felvette az elsõ demót a Satanic Blood-ot 1991-1992 folyamán.Von játszott egy-két élõ koncerten és rögzített egy demót a Blood Angel-t, amit soha nem adtak ki önmagában.A zenekar nem sokkal a Satanic Blood demo(1992) megjelenése után feloszlott.2003-ban Nuclear War Now! Productions kiadott egy Satanic Blood Angel válogatást 2cd-n.De továbbra is a Satanic Blood demo az egyetlen hivatalos kiadványa a zenekarnak.A Von tagjairól nagyon keveset tudni,hogy pontosan kik is voltak õk.Egyedül Kill (Joe Allen) neve ismert.A többiek nevét nem tudni.A Von black metált játszott és annak is a legpuritánabb változatát.Feloszlásuk után kultikusssá vált a banda.A zenekar nevérõl gyakran tévesen úgy gondolják,hogy a Nazi victory orgasm (s) rövidítése.Pedig a zenekar nevének jelentése nem más, mint képek a sötétség és a vér.A von szó a reményt jelenti egyes skandináv nyelveken.Ahonnan a zenekar fõbb hatásai is eredtek.

-------------------------------------------------------------------------------------
The Von-T was founded in 1989 in San Francisco Goat (he uses the pseudonym Von), and then Snake.Az bassist's name is not known.
The band was also in 1990 ben.Kill joined the team early in 1991, and the trio recorded the first demo of the Satanic Blood more during 1991-1992.
Von played a few live concerts and recorded a demo is the Blood Angel, I never gave up on its own.
The band is not much of Satanic Blood demo (1992) after the release of dissolved
.2003-In Nuclear War Now! Satanic Blood Angel Productions has released a selection 2CD-ROM.
But still the Satanic Blood demo is the only official publication of the band.
Von members of the very few to know exactly who they were.
Only Kill (Joe Allen) known.
The rest of the name is not known.
The von black metal and also played a version of the legpuritánabb.
After the dissolution of a cult status took effect.
The names of the band is often mistakenly believe that the Nazi victory orgasm (s) stands.
But the band's name means nothing more than images of darkness and von Ver hope it means some of the Scandinavian languages.
From which the band also stemmed from the main effects.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése